Valmistamme korkealaatuisia valokuvia vanhoista kuvista myös ilman negatiiveja tai tiedostoja. Korjaamme repeytymät, naarmut ja muut virheet. Teemme kuville taustanpoistoja sekä muuta kuvankäsittelyä. Kuvia ei tarvitse irroittaa albumeista.

Vanhoista valokuvista voi tehdä suurennoksia, canvastauluja, onnittelukortteja, mukeja, tyynyliinoja . Hauskoja ideoita vaikkapa lahjaksi.

VANHOISTA VALOKUVISTA KUVAKIRJA

Ikuista perheesi ja sukusi tarina kuvina.Tuo meille valokuvat, suunnitellaan yhdessä upea kokonaisuus kuvista ja teksteistä.

DIGITOINTI

Perheiden elämää, arkea ja juhlaa on kuvattu eri muodoissa jo varsin kauan. Vaikka kuvaaminen onkin siirtynyt jo pitkälti digitaalisiin tallenteisiin, menneiltä ajoilta on voinut jäädä valokuva-albumeita, dioja tai kaitafilmejä, joiden sisällön tunnearvoa on lähes mahdotonta mitata. Arvokkaat muistot on tallennettu pysyviksi, mutta harmillisesti ajan hammas puree vanhempiin tallenteisiin kovaa. Diojen ja kaitafilmien katseluun tarkoitettua laitteistoa löytyy enää harvoista kodeista, filmit alkavat haurastua ja diakuvien värit muuttua. Tyylikäs patina muuttuu pian huoleksi tallenteiden kestosta.

Digitointi pidentää diakuvien, kaitafilmien, VHS-videoiden ja vanhojen valokuvien elinkaarta. Vanhat tallenteet muunnetaan digitaaliseen muotoon, jolloin niistä voidaan nauttia edelleen ilman niiden esittämiseen tarkoitettuja alkuperäisvälineitä. Vanhat tallenteet digitoidaan niin, että niitä voi katsella esimerkiksi tietokoneelta tai DVD-soittimella televisiosta. Arvokkaat muistot säilyvät ja digitoidut vanhat tallenteet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon myös vaikkapa lahjaksi.

Diakuvien tai muiden tallenteiden digitoinnin jälkeen kuvia voidaan käyttää erilaisissa kuvatuotteissa samaan tapaan, kuin tavallisia digikuvia. Niistä voidaan tehdä kortteja, kalentereita, kuvakirjoja tai esimerkiksi mukeja.


UUTTA! Albumiskannaus

Tuo vanhat albumisi meille, kuvat voidaan skannata myös suoraan albumista. Kuvia ei tarvitse irroittaa albumista skannausta varten.


Digitointi Tampereella
Digitointi