Digikuvat

Myymälässämme on digikuvien tilausasemat. Kuvien tilaaminen on helppoa. Kuvien tilaaminen onnistuu kännykästä, tabletista, muistikortilta ja tikulta tai sähköpostitse.  Meiltä saat ystävällistä ja ammattitaitoista opastusta ja palvelua. Valmistamme niin pienet kuin isotkin määrät digikuvia nopealla toimitusajalla. Myymälässämme on laaja  valikoima albumeja sekä kehyksiä kaiken kokoisille valokuville. Halutessasi voit tilata kuvia ja kuvatuotteita myös netistä. Kuvat voi noutaa myymälästä tai voimme postittaa ne sinulle. Myös nettitilauksissa on meillä nopeat valmistusajat.

Teemme paljon erilaista kuvankäsittelyä kuville. Kuvankäsittelyn avulla voimme poistaa kuvista häiritseviä asioita. Voimme häivyttää kuvasta taustan ja luoda uuden kauniin taustan. Rajaamalla ja muokkaamalla monin eri tavoin kuva saa uuden ilmeen ja käyttötarkoituksen. Kuvankäsittelyä teemme sekä tiedostoille, että vanhoille valokuville. Vanhoista valokuvista korjaamme repeytymät, naarmut ja muut ajansaatossa tulleet virheet. Kuvankäsittelyn jälkeen kuvasta voidaan valmistaa suurennoksia, kollaaseja, canvastauluja, mukeja ym kuvatuotteita.

Digikuvat

Ammattitaitoinen kokenut tiimi

Kuvien valmistusta yli
40 vuoden kokemuksella.

Monipuoliset kuvatuotteet

Me valmistamme laadukkaat valokuvat tiedostoista, filmeistä, vanhoista valokuvista sekä kuvakirjat, suurkuvat ja canvastaulut.

Studiokuvaus-
palvelut

Kokemus ja ammattitaito –
Studiokuvauksen tärkein asia on kuvattavan ohjaus, silloin syntyy luonnolliset ja kauniit muotokuvat.

Ystävällinen
palvelu

Meiltä saat henkilökohtaisen ja osaavan palvelun.