Yrityskuvaus

Kuvaamme yrityksen henkilöstökuvat ammattitaidolla. Kokenut kuvaajamme osaa ohjata henkilöä niin, että henkilöstä saadaan parhaat puolet esiin. Kuvat sopivat yrityksen nettisivuille, esitteisiin, nimitysuutisiin, julkaisuihin, vuosikertomuksiin ym yrityksen tarpeisiin. Yleeensä kuvaamme henkilökuvat valkoisella taustalla, mutta halutessasi esim harmaa ja musta tausta ovat myös mahdollisia.

Ota yhteyttä, suunnitellaan teidän yritykselle hyvät kuvat.

Studiomme sijaitsee Tampereen keskustassa, Hallituskatu 11.


Yrityskuvaus Tampere
Hammasasema Valo - Hannun haastattelu
Olemme erittäin tyytyväisiä Foto & Studio Jukka Mäkisen monipuoliseen laatukuvaukseen ” Foto ja Studio Jukka Mäkisen porukka on saanut meistä irti juuri sen, mistä haluamme viestiä. Kuuntelemme asiakasta huolellisesti ja paneudumme kiireettä jokaiseen hoitotilanteeseen. Asiakas rentoutuu, saa hyvän hoitokokemuksen ja tulee uudestaan”, kiteyttää hammaslääkäri ja partner Hannu Viitasaari. Olemme tehneet yhteistyötä Foto & Studio Jukka Mäkisen kanssa Hammasasema Valon muutosta asti. Niin kotisivujen kuvat kuin erilaiset henkilökuvat ovat Pirkko-Liisan porukan käsialaa. ”Ryhmäkuvassa valokuvaaja sai koko porukan nauramaan. Hyvä fiilis näkyy ja kantaa. Olemme myös saaneet hyviä neuvoja kuvaustilanteissa”.
Previous
Next
Aito Säästöpankki - Marjan haastattelu
Inhoan valokuvaamista – Nyt olen valmis uudestaan Säästöpankkiiri Marja Luodon oli pakko hyväksyä uuden työpaikan myötä myös valokuvaaminen. Aito Säästöpankin sivuille piti saada hyvä ja positiivinen kuva. ”En ole koskaan halunnut tuoda itseäni millään tavalla esille, olla kuvissa, pitää juhlia jne. Menin huolestuneena Foto ja Studio Jukka Mäkiselle Hallituskadulle. Kuvauskokemus muutti asenteeni ja olen valmis kuvauksiin uudestaan. Minulle tuli rento fiilis, minua ohjattiin kädestä pitäen”, kertoo Marja Luoto. Kuvista tuli niin hyviä, että tilasin kuvia myös yksityiskäyttöön. Olen suunnitellut myös perhekuvausta. ”Onhan tällaisessa ammattikuvauksessa omanlaisensa leima ja laadukasta kuvaa voi käyttää moniin tarkoituksiin”, innostuu Marja.
Previous
Next

Ammattitaitoinen kokenut tiimi

Kuvien valmistusta yli
40 vuoden kokemuksella.

Monipuoliset kuvatuotteet

Me valmistamme laadukkaat valokuvat tiedostoista, filmeistä, vanhoista valokuvista sekä kuvakirjat, suurkuvat ja canvastaulut.

Studiokuvaus-
palvelut

Kokemus ja ammattitaito –
Studiokuvauksen tärkein asia on kuvattavan ohjaus, silloin syntyy luonnolliset ja kauniit muotokuvat.

Ystävällinen
palvelu

Meiltä saat henkilökohtaisen ja osaavan palvelun.