Digitointi

Valokuvat, negatiivit, diat, videonauhat, kaitafilmit digitaaliseen muotoon.

Perheiden elämää, arkea ja juhlaa on kuvattu eri muodoissa jo varsin kauan. Vaikka kuvaaminen onkin siirtynyt jo pitkälti digitaalisiin tallenteisiin, menneiltä ajoilta on voinut jäädä valokuva-albumeita, dioja tai kaitafilmejä, joiden sisällön tunnearvoa on lähes mahdotonta mitata. Arvokkaat muistot on tallennettu pysyviksi, mutta harmillisesti ajan hammas puree vanhempiin tallenteisiin kovaa. Diojen ja kaitafilmien katseluun tarkoitettua laitteistoa löytyy enää harvoista kodeista, filmit alkavat haurastua ja diakuvien värit muuttua.

Digitointi pidentää diakuvien, kaitafilmien, VHS-videoiden ja vanhojen valokuvien elinkaarta. Vanhat tallenteet muunnetaan digitaaliseen muotoon, jolloin niistä voidaan nauttia edelleen ilman niiden esittämiseen tarkoitettuja alkuperäisvälineitä. Vanhat tallenteet digitoidaan niin, että niitä voi katsella esimerkiksi tietokoneelta tai televisiosta. Digitoitavia valokuvia ei tarvi irroittaa albumista.

Arvokkaat muistot säilyvät ja digitoituina tiedostot mahdollistavat monta uutta käyttötarkoitusta.
vanhoista valokuvista ja diosta kuvakirja
vanhoista valokuvista ja diosta kuvakollaasi tauluksi, onnittelukortti, canvastaulu

Digitointipalvelu Tampereella

Ammattitaitoinen kokenut tiimi

Kuvien valmistusta yli
40 vuoden kokemuksella.

Monipuoliset kuvatuotteet

Me valmistamme laadukkaat valokuvat tiedostoista, filmeistä, vanhoista valokuvista sekä kuvakirjat, suurkuvat ja canvastaulut.

Studiokuvaus-
palvelut

Kokemus ja ammattitaito –
Studiokuvauksen tärkein asia on kuvattavan ohjaus, silloin syntyy luonnolliset ja kauniit muotokuvat.

Ystävällinen
palvelu

Meiltä saat henkilökohtaisen ja osaavan palvelun.